fbpx Skip to main content

Harper's beauty

WELKOM

Ik, Evelien Anthonis ben Harper’s Beauty, ooit een team van 12, nu een team van 3, Corona hackte er op in, maar ik ben gelukkiger dan ooit. Shop small is ons motto & onze service is beyond!

WIE ZIJN WIJ?

FOUNDER & ZAAKVOERSTER

Evelien Anthonis

11 Jaar geleden begon ik met Harper’s Beauty. Ik noemde het naar mijn oudste dochter Harper. (doch volgde er nog een zoontje Hayden & dochter Hayzel)

Ik geef toe werken deed ik niet graag. Ik baatte een meubelzaak uit samen met mijn schoonmoeder, maar het enige waar ik naar uit keek was de collecties kiezen en zelf veel decoreren thuis, dus jép! Creatief zijn was eigenlijk toch wel iets voor mij & believe me schoonheid en mensen supporteren is my middle name.

Toen ik begon met nageltjes liep dit ook al heel snel uit de hand. Het was geen hobby meer, maar ik wou ondernemen. Mijn passie delen. Mensen op weghelpen…. Ik kan het echt niet uitleggen, maar ik merk gewoon dat vaak vrouwen elkaar niet willen helpen, niet op weg helpen & niet graag tips delen. Ik doe dit suuuuuupergraag. Ik deel mijn passie en ben heel trouw aan mijn leveranciers. Alle klanten kennen mij ook persoonlijk, want geen vraag is teveel.

Bij ons ben je W E L K O M !

REVIEWS

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

MEER INFO